View Single Post
Eski 27-07-2012, 01:30   #2154
YeniGine
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sakın kimse gülmesin, burası benim çiçek adam, adanın içinde bir adet zeytin fidanı da mevcut. Bahçenin taşları işe yaradı, etrafını taşlarla çevirdim.

Geçen sene kurumuş vişne ağacının etrafına ektiğim sabah sefası tohumları, dökülenlerden yeniden çimlenince, burayı büyütmeye karar verdim. Şimdi pek bir şey görünmüyor ama baharda görün siz burayı. Elime geçen tüm soğanlıları boş görünen yerlere diktim. İnşallah çürüyüp utandırmazlar.

Ön taraflara zinnia şaşırttım, karanfiller, bodrum papatyaları, campanula, aster, datura yerlerini aldılar. Büyürlerse güzel olacak, tabii bence.

Eklenti 315199

Üzümler öyle güzel görünüyordu ki çekmeden duramadım.

Eklenti 315200

Salçalık biberimiz de varmış.

Eklenti 315201

İlk biber hasatımız.

Eklenti 315202

Ektiğim karışık tohumlardan çimlenen bu aynısafayı çok sevdim. Tohumları hemen bahçeye atılacak.

Eklenti 315203
Önceliklee özür diliyorum... Sadece çiçek adanız ile yorum yapmak istedim fakat nasıl ayrılır, tek alınır bilemiyorum... SDurul kaç gecedir bahçenizi geziyorum, nihayet bitirdim. Herşey gerçekten çok güzel. Ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Muhteşem. En son sayfada bunları söylemek istiyor idim, fakat ÇİÇEK ADANIZ görünce burada söyleyeyim dedim.
Tamam ÇİÇEK ADANIZI ne yapacaksınız, nasıl olacak merakla bekliyorum. Herşey çok güzel idi. Bundan sonra da güzellikleri inşallah takip edeceğim. Herşey GÖNLÜNÜZCE.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön