View Single Post
Eski 29-09-2012, 18:45   #158
hevesli meraklı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-01-2011
Şehir: Ankara
Mesajlar: 299
Papazın Bağı

İyi akşamlar arkadaşlar,

Biz bugün Papazın Bağı'na gittik. 30 yıl önce gittiğim yerden çok farklıydı. O zamanlar tahta masa ve sandalyeler vardı. Ağaçlık bir çay bahçesiydi. Bu sefer ormana giriyormuş gibi hissettik.

Bahçe setler halinde, her set arasında 5-6 basamakla aşağıya doğru iniyor. Basamak olmayan yerde hafif bir eğimle iniyor. Biz kızımla etrafa şöyle bir bakalım derken, yetkili kişi olduğunu öğrendiğimiz Uğur Bey geldi. Telefonda konuştuğum kişi imiş. Sağ olsun çok ilgilendi.

Bize 40 kişinin oturabileceği iki yer gösterdi. Biri genişçe bir alan, diğeri dar uzun bir alan ve bunun üstünde açılabilen tentesi var. Bizim rahat etmemizin sağlanabileceğini belirtti. ''Kapalı yeriniz nerde'' deyince ''yok'' dedi Olduğu söylenmişti deyince de ''orayı rezerve etmiyoruz, gelen oturuyor, zaten 20-30 kişilik'' dedi.

20 Ekim'de soğuk olursa, yağmur yağarsa orada 40 kişinin zorda kalabileceğini belirtti. ''16 Ekim'e kadar yine de bir düşünün, bana telefon edin'' diyerek numara verdi.

Arkadaşlar, gözleme, köfte, sigara böreği, patates kızartması ve semaverde çay süperdi

Yer tam bizlik, ağaçlar 5 katlı bina boyunda, ördekler etrafta, servis güzel.

Bize göre çok güzel bir yer olsa da, hava şartlarını ve fiziksel koşullarını düşününce mekanın değiştirilmesi gerektiği kanaatindeyiz Belki biz fazla ince eleyip sık dokuduk ama herkes kapalı yer olsun diye belirtmişti.

Alternatiflerden Dikmen Vadisine bakmaya gideceğiz yarın. Diğer yerler için ilgilenecek olanların görüşlerini alabiliriz.

Yine de karar sizlerin. Ankara'lı üyeler olarak sizlerin burdan mutlu dönmeniz için gerekeni yaparız, elimizden geldiğince

hevesli meraklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön