View Single Post
Eski 06-10-2012, 17:51   #594
GÜLSEN_
Ağaç Dostu
 
GÜLSEN_'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-03-2011
Şehir: GAZİANTEP
Mesajlar: 1,295
[QUOTE=Denizardacan;1027897]Gülsen abla merhaba,
Rahatsızdım birkaç gündür haber de veremedim sana kusura bakma.Mum çiçeği çeliklerini bir kaç gün toprak gelene kadar suda beklettim. İki gün oluyor çok havadar bir orman toprağına diktim suladım bakalım köklenme olacak inşallah. Şu an gayet iyi görünüyorlar.Tekrar teşekkür ederim.
Ben de Lisiantuslara sarmaya başladım bu aralar, özellikle mavisine.Bahara çocukların odasına sarkaçlarda bir iki saksı yapmayı düşünüyorum. Bulursam buralarda size de alır gönderirim.
Bu arada balkona perde yapmayı düşünüyordum kaç gündür.Siz yapmışsınız sanırım, balkonum çok güzel güneş alıyor ama yakıcı. Dün kumkuat ve böğürtlen aldım içeri koydum ama yazın dışarı almam lazım, güneş çok yakıcı geliyor. Ben de jaluzi perde yaptırıp yarım açık bırakarak kullanmayı düşünüyordum, Olur herhalde değil mi
Bu arada tadilat zordur, hem geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun.[/QUOTE

Ablacım güle güle büyüt inşallah ama keşke suda iyice köklendirip öyle akseydin hoyaları,daha güzenli olurdu..Ama inşallah köklenirler ..lisianthus için çok teşekkğr ederim ablacım eğer elime geçerse tohumundan istiyorum ...Ev için dileklerine teşekkür ederim,pazartesine kırılan fayansların yerine yenileri konup kapatılıcak inşallah ondan sonrada evde büyük temizlik gülseni bekler balkona perde çok iyi oldu hem rüzgarı tutmadı hem güneşi yakıcılığı azaldı hem havadar hem güneşi görmüş oldu sen bilirsin artık nasıl uygunsa öyle yaptır ablacım..

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön