View Single Post
Eski 05-11-2012, 19:25   #888
Denizardacan
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 03-06-2012
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 295
Sevgili Gülsen abla nerden başlayım bilmiyorum. Bitkilerin bir harika, yeni yeni türlerin olmuş iyi günlerde sağlıkla büyüt. Yeni hoyaların mükemmel ve diğer yeni gelen tüm bitkilerin.
Ben siteye girer girmez sağolasın senin hoya dağıtımına denk gelmiştim, Sağolsun ilk hediyelerim senden ve Ali den oldu. Benim ilklerimsiniz, senin sayfandan sonra bana birşeyler oldu, hayatta kaktüs sevmez, sukulentin de ne olduğunu duymamıştım. İşte o kadar çok beğendim ki artık ben de bir kaktüscüyüm biliyor musun Ah ah diye yanıyorum vallaha, Ali de bana kaç kere abla bak sayfama istediğin başka birşey varsa onu da gönderelim dediydi de, ben yok dediydim ne biliyim şimdi o kaktüsler için böyle yanacağımı. Neyse sağlık olsun
İlk önce senin gönderdiğin iki carnosam da toprakta çok güzel köklenmişler ben yeni saksılarına aldım, ama sürgün yok görünürlerde tekrar teşekkür ederim ablacım.
İkinci olarak minicik bir echeveriam var köklenmiş sağolsun 15 günlük ama yaprakları yumuşadı, çok korktum. Fazla mı suladım az mı bilmiyorum. Sen nasıl bakıyorsun bir zahmet anlatırsan. Bu arada 41 kere maşallah senin echeveria ben burdayım diyor.
Yine dikkatimi çeken bir durum daha var ki, acaba sizin kırmızı toprak çok mu kaliteli. Bitkilerin tamamı coşmuş durumda maşallah.
Son olarak hani o 110 tane tohum veren echinopsis ile bir sürü yavrusu olan ve sahiplerine gidecek olan lila echinopsis var ya, işte onlardan bilmem ki bana düşer mi
Bu arada diatomit denemeni de izleyeceğim, bir müddet sonra toprak taşımak insanı bıktırıyor değil mi
Sağlıcakla kal ablacım,

Denizardacan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön