View Single Post
Eski 02-08-2013, 19:14   #6714
yigit666
Ağaç Dostu
 
yigit666's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-06-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 545
bende bu hafta sonu çatalca yolu üzerinde, seralar var yolda tezgahlarda üreticiler kendi ürettikleri sebzeleri satıyorlardı, pembe domates aldım ,satan bayan pembe domatesin açık pembe olması gerektiğini yani birazda yeşilimtırak olmasını önerdi lezzeti daha güzel oluyormuş ,tam pembe olunca kabukları çabuk bozuluyor yumuşak oluyor dedi , sonbaharda üreticiler normal domatesleri alacalı (çakır) bir şekilde toplayıp kasalarda saman içinde bir aya yakın bekletip kızarınca satıyorlar.


Düzenleyen yigit666 : 02-08-2013 saat 19:21 Neden: ilave
yigit666 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön