View Single Post
Eski 12-01-2014, 21:03   #1605
bay tömürcek
Ağaç Dostu
 
bay tömürcek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2012
Şehir: Sakarya-Denizli
Mesajlar: 2,979
Cymbelina ablam şimdi gördüm mesajlarını kusura bakma. Beni sorarsan benim moralim de seninkiyle kapışır durumda çok berbat beter hatta bitik Horoz ibiği için teşekkür ederim ablacım ama olmasa da olur bulamadım edemedim diye dert etme balkonumda fazla yer yok zaten toprak sıkıntısı da cabası.

Verdiğin bağlantıya baktım cymbelina abla beyaz sabriye en çok istediğim çiçeklerden biriydi benim pembelerin yanında boncuk boncuk açsın şölen olsun gözüme gönlüme diye baya aradım en sonunda buldum hatta diktim tuttu bile şuan hedef sarısında baharda pazarları hunharca alt üst edicem Şu su kabağı videolarını da izledim delme şeysinden olması lazım bide cam boncuk. Susak hala elimde mevcut hatta 10 15 tane var ama öylece duruyorlar satma da satamadım ne kendini ne tohumunu, bu senede ektiklerim olmadı hevesim baya bi kaçtı yani.

Karides çiçeği dediğin şeye baktım ablacım bizim burda dede sakalı diyolar eskiden köyde olmazsa olmazlardandı şimdi bitek öbür mahallede iki evde var. Bende çok istiyorum ondan ama o evlere hiç girip çıkmışlığım yok istemeye de gidemedim bi türlü. Ama Denizli'de pazara çok geliyomuş ondan eğer bu baharda da gelirse sana da alırım bitane ablacım. Senecio dediğine de baktım ondan malesef yok bende negüzelmiş tesbih gibi Pepe çiçeğim açtı ama sadece kulak pamuğu gibi bişey çıkardı benim istediğim pepeden değil bu benim istediğim pepe yani eski ana yüreği yeşil yapraklı ve çiçeği bildiğin eldiven giymiş el şeklinde açıyor. Denizli'de bi çiçekçide gördüm ama fiyatını sormadım bakımsızdı da zaten. Bulursam eğer o dediğim yeşillisinden alıcam.

Diğer siparişlerini hazır ettim ablacım çingene şalvarı, sabriye ve bikaç çeşit tohum eğer istediğin başka bişey varsa söyle abla 1 hafta daha köydeyim sonra Denizli'ye dönüyorum. İyi akşamlar.

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön