View Single Post
Eski 01-04-2014, 20:52   #1001
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak geçmiş olsun; bence gayet normal yorgunlukla temizliğe, bahçe işlerine giriştin artık yaşlandık hastalanmamız gayet normal. Kendimi yormadan çapaladım demişsin kesinlikle yorulmuşsundur.
Benim karanfil tohumlarım saksıda ve komşumun camekânında. İlk günler itina ile fısfıslandı. Baktım gelen hiçbirşey yok, artık ne gele gele deyip bardakla sulamaya başladım. Doğal olarak ilk ilgi kalmadı. Nasip, kısmet diyorum.
Sevgili akçabardak latinleri ben de çok seviyorum, maşallah latinlerin güzel çiçeklenmişler. Ve bir komşumda saksıda göz koyduğum ayrı minik bir kök var gidiyorum geliyorum bakıyorum alsam mı, alsam nereye dikeceğim, almasam aklım hep onda. Bakalım o da nasip kısmet...
Sevgili YeniGineciğim çok teşekkür ederim. Gerçekten de sağlık çok önemliymiş bu sefer daha iyi anladım her zaman hasta olduğumda ayakta atlatırdım ama bu sefer öyle olmadı sizin de dediğiniz gibi yaşlar ilerledikçe geçtiğimiz seneyi arar oluyoruz... hasta olunca inanırmısın gözüm ne çiçek gördü ne de böcek ama şimdi biraz iyi olunca hemen aklıma çiçekler böcekler geldi ve yine dayanamadım daha tam iyileşmeme rağmen bu gün ikinci kattaki balkonda olan saksılarımla ilgilendim, kurumuş yaprakları temizledim diplerini kabarttım gübreli su verip suladım iki saatimi aldılar neredeyse şimdi onlar da rahatladı bende.

Sizin karanfiliniz de artık şansınıza ne diyelim dediğiniz gibi nasipte varsa olur
sağlık olsun.
Latinlerim inşallah tohum yaparlar, onları ben de çok seviyorum tohum fazla olursa paylaşırım inşallah... Sevgiler selamlar

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön