View Single Post
Eski 27-05-2014, 21:00   #1254
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek Mesajı Göster
Merhaba Sayın akçabardak, bahçeniz ne hoş, ne güzel olmuş harikasınız.

Ortancalarınız maşallah çok sağlıklı gözüküyorlar, geçen hafta işyerinde bir arkadaşım bir saksı ortanca almış çiçekleri soluncak atmak üzereyken ben gelmişim aklına bana getirdi.

İstersen senin olsun diye bende büyük bir memnuniyetle aldım. Eve götürdüm güzelce suladım sonra saksını büyüttüm şimdi bahçenin en gözde köşesine yerleştirdim ne dersiniz sizinkiler gibi güzel bir ortanca sahibi olurumuyum bende.
Sevgili 06dilek bahçe sayfama hoş geldiniz, bahçemi beğenmeniz bana mutluluk kattı çok teşekkür ederim, evet ortancalarımın bir kısmı çok güzel oldular bir kısmı ise güzel gelişmedi, biraz da benden kaynaklandı onlarla gerektiği gibi ilgilenemedim.
Sizin ortancanıza gelince sizin ellerinizden bakılırsa çok güzel gelişir elbette ki, baksanıza tam atılacakken size denk gelmiş, şanslı bir ortancaymış yaşama şansı varmış, yalnız bahçeye mi diktiniz yoksa saksıda mı anlayamadım şunun için soruyorum Ankara'nın kuru ayazında dışarıda kalması biraz zor olabilir, daha kuytu bir yerde ya da kapalı balkonda rahat geçirebilir diye düşünüyorum.

Şimdiden bol bol çiçekli bir ortanca olmasını diliyorum. Sevgilerimle

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön