View Single Post
Eski 02-06-2014, 13:07   #1297
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi -Esin- Mesajı Göster
Sevgili akçabardak, yine sayfanıza geldim gözüm gönlüm açıldı Glayöllerin renklerini çok beğendim, bordo renk gözüken de açtığında yanındakiyle çok güzel bir uyum olacak. Amaryllislerin de sadece 2si bile bahçeyi şenlendirmeye yetmiş, harika görünüyorlar

Bu arada hazeran ne kadar çok uzamış öyle Bahçede olmasının farkı olmalı, bendeki saksıdakiler 45-50 cm uzuyor en fazla.
Sevgili -Esin- ne iyi ettiniz de geldiniz, her zaman beklerim gelmeniz beni mutlu eder. Evet glayöllerim bundan sonra hepsi de açarlar artık içlerinden en sevdiğim bordo renk olanı, onu çok seviyorum.

Amaryllislerimi bundan sonra hepsini bir büyük saksıda toplamayı düşünüyorum bakalım saksıda nasıl bir performans gösterecekler.

Hazeranlar aldı başını gittiler, yükseldikçe yükseldiler, bir yandan da tohum oluşturmaya başladılar.
Geçen sene ekmiş olduğum hazeranlar pek iştahlı değillerdi o yüzden ben de hiç tohum almadım, amaaan dedim bu ne böyle cılız cılız, böyle çiçek mi olurmuş diye mırıldanmıştım, bu sene dökülen tohumlardan kendileri çimlendiler bana kendilerinin cılız olmadıklarını ıspatladılar beni utandırdılar ve coştukça coştular.
Yani doğa diyor ki, bizi bize bırakın canımız nasıl isterse öyle gelişiriz.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön