View Single Post
Eski 05-06-2014, 13:49   #1305
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Sevgili akçabardak sayfanızda gezinmek, diğer arkadaşlarla yaptığınız sohbetleri okumak bana bu gece büyük keyif verdi. Alerjik durumunuzun devam etmesine üzüldüm, ancak siz bunu artık geriye atmış görünüyorsunuz . Maalesef şu bitkinizi beğendim diyemeyeceğim, hepsi de birbirinden güzel ve ihtişamlı, bir sevenin elinin değdiği belli maşallah diyorum .
Sevgili berçin bahçeme gelip gezmeniz, beğenmeniz beni çok mutlu etti, ne iyi ettiniz de geldiniz hoş gelmişsiniz.

Ağaçlar net'e girdiğim ilk günlerde ben ilk önce sizleri tanıdım sizlerin sayesinde ben buralara kadar geldim, bahçemde sizleri keyifle gezdirebildiysem ne mutlu bana, ben de sizin sürekli takipçiniz olarak sizlerin bilgilerinizden oldukça faydalandım, bilmediklerimi sizlerin sayesinde öğrendim, iyi ki varsınız iyi ki ben de buradayım.

Allerjik durumum beni de çok üzüyor, bahar aylarının en güzel çiçekli döneminde ben çoğu zamanımı evin içerisinde geçirmek zorunda kalıyorum, allerji ilacı kullanıyorum ama banamısın demiyor, hele rüzgarlı günlerde hiç dışarıya çıkamıyorum çok kötü etkiliyor polenler beni, hele de o çam tozları var ya gözlerimi çok etkiliyor göz damlası kullanmak zorunda kalıyorum, geceleri de burnum tıkanıyor uyku uyuyamıyorum o derece etkiliyor.

Neyse bir şekilde idare etmeye çalışıyorum, tekrar teşekkür ederim beğenileriniz için, hoşça, dostça sevgiyle kalın.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön