View Single Post
Eski 04-07-2014, 20:23   #3351
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Kara yosunu ve egrelti otlarinda da vardir ama ne kadardir, hangi formlarda bulunur, nasil kullanilir bilmiyorum (buyume hormonu gorevi goren molekuller her bitkide bulunur). Deniz yosunundaki mineral zenginliginin muadilini bulmak cok zor.

Bir de urunden alacaksaniz, ustunde "cold-processed (birebir cevirirsek, "soguk islenmis")" yazanlardan alin. Yosun, belli bir sicakligin ustunde islendiginde biyoaktif bilesenlerinin yapisi bozulur; bu yuzden islemin belli bir sicakligin altinda yapilmasi urunun kalitesini ve etkisini arttiriyor.
Doktor Tarsa Tarım günümüz çiftçilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir çok bitki besleme ürünü ile üstün kaliteli deniz yosunu özütünü üreticilerimize sağlamaktadır. Proton deniz yosunu özütü en aktif deniz yosunu olan Ascophyllum nodosum'dan üretilir. Kanada'da özel tarlalardan hasat edilir ve aynı yerlerden tekrar büyümeleri garanti edilir. Üretimi ve hasadı sırasında çevreye zarar verilmez. Özel yöntemlerle işlenir, içeriğinin değerli karışımlarını kaybetmesi engellenir, mümkün olan en yüksek içeriği ile kullanılacak hale getirilir. Ürünlerimizin arkasındaki güvenilir araştırmalar ve teknik çalışmalar nedeniyle bir çok bilinçli üretici, ürünlerimizi seçmektedir. Doktor Tarsa ürünü aldığınızda sadece ürün değil, gerisindeki güveni de alırsınız.

DRT TARIM | Aylk E-Blten: Ascophyllum nodosum (Proton) Faydal Bilgiler I

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön