View Single Post
Eski 25-11-2014, 21:33   #1690
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi edelvays58 Mesajı Göster
Sevgili akçabardak,bahçenizi yine büyük bir keyifle gezdim. Bıkmadan usanmadan ne kadar itinalı bir şekilde her bir bitkiye davrandığınızı gördüm ve hayran kaldım. Favorilerim:katmerli japon gülü, liliumlar ,yıldızlar, çerri domatesler ve unuttuğum diğerleri. Düğün çiçeğini ben hiç topraktan çıkarmadım iki yıldır ve şimdi de toprak yüzeyine çıktılar ve büyüyorlar. Yıldız çiçeklerini de toprakta bırakmayı düşünüyorum,bakalım ne olacak. Liliumlar da ister saksı,ister bahçede olsun topraktan çıkartmıyorum ve baharda yine çıkıyorlar. Belki de bulundukları yer biraz eğimli olduğu için,nemli toprakta uzun süre kalmıyorlar. Tekrar ellerinize ve emeğinize sağlık.
Sevgili edelvays58 bahçemi büyük bir keyifle gezmenizden çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Favorileriniz olan bitkilerimi bende çok severek yetiştirip sizlerin beğeninize sunmaya çalışıyorum.

Sevgili edelvays58 yumrulu bitkilerimi normalde Ankara'dayken ben de topraktan çıkartmıyordum ama buralarda çıkarmak zorunda kalıyorum, bu bölgede toprak altında barınan bazı zararlar yumrularımı yok ediyorlar, birde buralarda kışın çok yağmurlar yağıyor bahçeler sular altında kalıyor ve çürüyorlar, o yüzden bazılarını saksılara dikiyorum ve ya bahçede iseler sonbaharda söküyorum. Sizin bahçeniz biraz eğimliymiş o yüzden siz çok şanslısınız.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön