View Single Post
Eski 13-02-2015, 21:12   #348
münevver48
Ağaç Dostu
 
münevver48's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-02-2013
Şehir: muğla bodrum
Mesajlar: 2,020
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Uyanışın müjdecisi..caanım Bahar Dalları. Çok severim ben bunları ya.. nazsız zahmetsiz ve taçlarında meyve muştularıyla..

İnşaALLAH bir yaramaz fırtınaya doluya uğramazlar da böyle kalırlar canlarım benim onlar.

Eh sevgili münevver48' ciğim. 48 nesi ablacığım diyebilirsin. Haklısın ama biliyorsun Forum'un kuralı. Haklılar da sanırım bir Münevver daha var.

Neyse. Bahçene dönüyorum herşey muhteşem başlamış maaşallah. Arılardan kır çiçeklerine..Hele o papatyalar.. çok çok hepsi çok güzeller. Hayırlı ve uğurlu olsun baharınız kardeşim.

Biz burada hala çimlenmişleri bir balkona bir salona taşımaya devam..

Biraz Domates ekmek istiyorum bir atağa kalkıyorum bir vazgeçiyorum.

Torftan korkuyorum , iklim koşullarından ürküyorum. Derken böylece bekliyorum. Sağlık ola herşey olur diyorum. Sevgiler..
sevgili asmalıepe, nasılsınız? o bahar dalları size doğru gelsin.papatyaları bende severim.inşallah buralardan oralara doğru bahar bereketini eke eke, fırçasındaki rengarenk boyaları ile dokunarak güzellikleri müjdeler.ablacım biraz daha acele etme tohumlar için. hem ekince taşıman zor olacağı gibi zarar da görebilir diye düşünüyorum.bebekten bir farkı olmuyor bakımı. sabit yerine geçince için rahat bir şekilde ekimini yapabilirsin. kayın validem bile domates tohumlarını daha yeni ekti.hem bu arada biraz daha dinlenmiş olursun asmalıtepede çok iş olduğunu düşünüyorum.sonra dinlenmeye bile fırsat bulamazsın.sevgilerimle selamlar

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön