View Single Post
Eski 16-05-2016, 04:22   #7921
s.serdar
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-10-2011
Şehir: ankara
Mesajlar: 1,485
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Çok güldüm ben bu işe. Faysal benim Fuat Dayımın oğlu. Annem hayatta iken bizim Emirgan'daki evden çıkmazlardı. Sonra annem vefat etti ayakları kesildi ne arayıp sordular ne de annemin hisselerinden bahseder oldular
Sonradan duyduk ki bir sürü alingilli işler çevirmişler şimdi biz de gerek İkizce'de gerekse Haymana'daki bütün hisselerin satışını istedik.
Faysal'ın ağabeyi Faruk daha ılımlıdır ama Faysal'ın ters olduğunu ben de duydum.
Allah yardımcınız olsun.
Yerleşkemizin Kabasinanlı tepesi yönünde Faysal bey ile 600 metrelik sınırımız var. Faysal beyin tarlası üzerinden gelen sel suları için 2 kanal ve menfez imal ettik. Suların bu menfezlere akışını sağlamak amacı ile Faysal beyin arazisinde, kanal ağızlarında V şeklinde çok basit bir düzenlemeye gitmek istedik cevap. Hayır oldu. Bizim yerleşke sınırına 3-5 metre kalan araziyi sürme ekme, uğrayacağın zararı ben karşılayacağım dedim. (Yangın tehlikesine karşı) Cevap Hayır oldu. İmar çalışmasına başladım, sen de katıl diye telefonla aradım (Bir yıl oldu geri dönüp ne evet, ne hayır demedi), Her görüşmemde arazime girerseniz sizi jandarmaya şikayet edeceğim diye beni tehdit ediyor.

Bu sene arazisi hasatta. 10 kilo Roundup alıp tarlasında gezinmek geliyor içimden.


Düzenleyen s.serdar : 17-05-2016 saat 02:29
s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön