Afiyet olsun Nevsune hanım. Bizleri de her zaman düşündüğünüzü biliyorum.
Denizakvaryumunun dediği gibi, çeliklerin tutma olasılığı yok gibi. Ancak köküyle birlikte, uygun koşullarda taşıdıysanız durum değişir.
Benim de daha önce söz verdiğim resimler var.
Özellikle ahududunu görmenizi istiyorum. İkinci ürünü bolca yiyoruz. Herkese önereceğim ama elimdeki çeşidin adını maalesef bilmiyorum Heritage olduğunu tahmin ediyorum. İkinci bir olasılık da Autum Bliss, ancak Anadlu'nun yerli çeşitlerinden birisi de olabilir mi acaba? Bursa'dan, Yalova'dan arkadaşlarımız bize yerli çeşitler konusunda yazabilirse sevinirim. Çünkü bu ahududu kökünü Bentdere'sinden tanesi 4 YTL'den almıştım ve sadece Bursa malı olduğu söylenmişti.
İlk iki resim ahududu, son iki resim de dikensiz böğürtlenlere ait. Onlar da tükenmek üzere. Resimleri bu sabah (12.09.2007) çektim. Hemen ardından da topladım.
|