View Single Post
Eski 20-10-2007, 23:50   #2824
hoyadag
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-06-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 426
Mucip bey, yanlış anlaşılma olmasın, zira ben hormona yönlendirmiyorum. Zaten kendim de elimde bulunmasına rağmen kullanmıyorum. Ancak hem arkadaşların adı geçen hormon hakkındaki sorularına bir yanıt olması bakımından, hem de ulaşmak isteyip de ulaşamayanlara ışık tutmak için adı geçen üyemizden ayrıntılı bilgi istedim. Hormon kullanmayı kendi adıma tavsiye etmiyorum, kendi kullanmadığım ve denemediğim bir şeyi tavsiye edemem çünkü. Ama deneyeceğim, sırf sonuçlarını görmek adına, bakalım ne olacak.

Bir de bahis açılmışken elinde bulunan veya almayı düşünen arkadaşlara bir uyarıda bulunayım. Köklendirme hormonu insan için zehirli bir tesire sahiptir. Aldığım paketteki uyarıları buraya aynen alıyorum. Olur ya, paketsiz alan ve bilgisi olmayan arkadaşlar olabilir.


*Evde kullanmayınız
*Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
*İlaç buharını ve zerrelerini teneffüs etmeyiniz.
*İlaçlama esnasında maske, koruyucu eldiven, koruyucu elbise, ve gözlük kullanınız.
*İlaçlama esnasında hiçbirşey yemeyiniz.
*Sigara içmeyiniz
*Deri ve göz temasından kaçınınız.
*İlaçlanmış sahaya 1 gün insan ve hayvan sokmayınız.
*Tavsiye edilen ürünler dışında kullanılması kesinlikle yasaktır.


Buradaki "saha" tabiri, bu hormonun, geniş alanlarda (Meyve ve sebze bahçeleri gibi) kullanıldığı durumlar için söylenmiş.

Bu meyanda, bu veya benzeri köklendirme hormonlarını kullanmak isteyen arkadaşların AZAMİ DERECEDE dikkatli olmalarını önemle istirham ediyorum.

hoyadag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön