View Single Post
Eski 26-06-2008, 09:30   #650
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Sevgili ilknur aşık, hiç durma. Benim orada olup olmamam hiç sorun olmasın. Vallahi dutlar o kadar güzel ki anlatamam. Herbiri baş parmağım kadar, renkleri de siyaha döndüler, bozlaştı. Bal mı bal. Sonra mutlaka salatalık topla, çıtır çıtır. Sabah akşam toplarsın, ibadullah.
Sakız kabaklarının sesini de duyarsın, bizler de buradayız derler. Onların büyümelerini eminim gözlerinle seyredebilirsin, bana çok enteresan geliyor. Sabah bakıyorsun 5 cm, akşam ise yemeklik olmuş. Haftanın her günü kabak pişer mi? Dün toplananlarla etli dolma yaptım, bugün toplananları kızarttım. Yarın kalye yap, ertesi gün, salatasını yap. Ye babam ye, içim dışım kabak oldu. Oğuz'a ''bir daha bu kadar ekme ne olur'' dedim. Sen istedin ya demez mi? O da doğru. Vaktim olsa (ot yol, gülleri temizle) çiçeklerinden zeytinyağlı dolma yapacağım ama nerdeeee.
Hıımm, açmış Glayöllerden de mutlaka topla, şuan çok güzeller.
Balkondaki sebil de hem buz gibi su bulabilirsin hem de sıcak su var, yan tarafta da nescafe var gördün mü? Hadi hiç üşenmeden, soldaki kâğıt bardaklara birer kahve koy da salıncakta iç. Sardunyalar arasından gülleri seyret.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön