View Single Post
Eski 18-06-2006, 22:44   #59
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
2.İzmir Toplantısı

Sevgili dostlar,

İkinci toplantımızı da yaptık. Katılım maalesef azdı.Geleceği kesin olmayanlar zaten yoktu, kesin gelecek olanlar da gelmedi.

Soldan sağa Memet,Bendeniz, Firdevs, Plumbago, Azalea, ve Durustsahtekar oradaydık. Ama gerçekten çook keyifli ve eğlenceli vakit geçirdik.

IMGP4714a.jpg

Günün jesti Memet'tendi. Toplantı anısına 2 saksı mum çiçeği fidanı elinde geldi. Fidanları Azalea ve Firdevs 'e verdik. Azalea Plumbago 'dan yardım alarak büyütecek mum çiçeğini. Sarı dairede mum çiçeklerini görüyorsunuz.
IMGP4713a.jpg

Memet bana ve Durustsahtekar'a da birer mum çiçeği sözü verdi.

Bu arada günü birlikte batırdık İzmir'in gurubu meşhurdur. Bilmeyenler mi var? Aaa hiç olur mu sizi unutur muyuz? İşte oturduğumuz mekandan körfezde gurup manzarası.

IMGP4711a.jpg

Memet ağaç heykeller yapıyor biliyorsunuz. Ağaç heykelleri kışın, metalleri yazın yapıyormuş. Bu arada balığa da çıkıyor. Bize ağaçtan başlayarak resimlediği bitmiş bir çalışmasının fotoğraflarını yollayacak.Ağaç heykel köşesini canlandırsın diye oldukça baskı yaptık plumbago ile beraber

Dürüstsahtekar seracılık teknikeri,üniversite sınavı da iyi geçmiş, hayırlı olsun. Daha fazla katılmaya, bilgilerini bizimle daha çok paylaşmaya söz verdi.

Fidevs Ziraat fakültesi öğrencisi, yani en taze bilgiler bundan sonra ondan gelecek, mesleki son yenilikleri , son teknolojileri takip için fakültedeki kulağımız olacak

Azalea ben birşey bilmiyorum bu konularda dedi ama olsun sosyolog bahçeci olmaz mı, elbette olur.

Bu arada biraz dedikodu da yaptık. Bilin bakalım konu neydi? Tabii ki Bonsaisever'in yeni aldığı hormon

Hatta Plumbago onun içinde acaba hormon var mı diye bizi güldürdü ve ayran kıvamı konusunda espiriler masayı kırdı geçirdi.

Memet 'de bana nasıl anlayacaksınız fotoğraftan hormonu diye takıldı

Bu arada Memet'in getirdiği bir yapraktan daha önce forumda bahsettiği sarmaşığını teşhis ettik. O bir Philodendron.

Bendeki agaclar.net yapışkan etiketlerini paylaştık. Gelmeyenler şansına küssün. Onların payına düşecek olanları da Plumbago'ya verdim. Bu ara çok geziyor. Gezdiği yerlere dağıtacak.

Ha, nasıl mı bulduk birbirimizi? Efendim ben grup ablası olarak biraz erken gidip masaya oturdum ve bir yapışan etiketi elimde dik tuttum. Gören geldi
Çok sıcak ve içten bir toplantı oldu.

İşte böye, sahi siz neredeydiniz sevgili İzmir'liler

Sanırım babalar günü olması da etkiledi katılımı. Bir daha sefere daha fazla dostla tanışmayı umuyoruz

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön