View Single Post
Eski 24-04-2009, 14:15   #723
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Şilempe olayı doğrudur, piyasada melası sulandırıp gübre diye satan oldukça sahtekar var ancak b5a üzerinden kendi gübresini satmaya çalışanlar veya tanıtmaya çalışanlar dikkat çekici. Kare şişede b5a diye 35 liradan satmaya çalışan ve B5A nın şu anki İstanbul bayisi olan Sayit Yıldız (önceki sayfalarda reklam veren kişi) olduğunu söyleyip 35 liraya satıyorlar fiyat sabitesi burada çok işe yarıyor bir anlamda. Sahtelerinin içeriğinde ne olduğunu bilmiyorum ancak B5A (elde eski kalan şileler hariç) yeni ambalajını şu şekilde piyasaya sunuyor artık. Ancak çıkartma rengi değişebiliyor.


Name:  b5a 002 copy (Small).jpg
Views: 3210
Size:  26.3 KB



B5A nın alternatiflerinden farkı içerisindeki faktörlerin sayıca alternatiflerinden ciddi sayıda fazla olması ve özelliklede 200 kat güçlendirilmiş yapısından kaynaklanmaktadır. Bu sayede benzerlerinden çok daha güçlü ve üretim tekniği ve 200 kat güçlendirilmiş özelliği sayesinde kendisinin sahip olduğu teknolojiyi koruyor ve dünya yüzeyinde alternatifsiz ürün haline geliyor. Bu özelliğin nasıl olduğunu ben öğrendim ancak firmanın formülüne saygı duyduğum ve organikliğinden emin olduğum için daha fazla burada açıklamıyorum ancak doğallık bakımından ve toprağı normale dönüştürüp verimliliği artırması bakımından da benzerlerinden çok farklı.

Zira diğer gübrelerle organik olsun veya olmasın (şu an mikrobiyal gübreler bunun dışındadır) sadece toprağa dışardan bir şeyler verirsiniz toprakta aslında var olupta alınamayacak durumda olanı siz dışardan verir ve bitkinin almasını sağlarsınız oysa o toprakta vardır. İşte B5A nın bir farkıda budur toprağınızı size geri verir.

Allah aşkına şilempeyle toprak mı kurtarılır, sadece melasla yola mı çıkılır haydi çıkıldı böyle bir iddayla ulusal ve hatta uluslararası düzeyde yola çıkılır mı akıl var izan var.


Dikkat edin!

Benim bu gübreye destek vermemin nedeni gerçekten topraklarımızı koruma uğrana ve memleketi bu kimsayallardan kurtarma yolunda bu gübrede ciddi bir gelecek görmemdir. Doğru kullanıldığında doğallığı kadar ve doğru kullandığınız kadar toprağınız sizin olur. Yakın zamanda B5A etkileriyle seralardaki etkilerine yönelik videolar yayınlayacağım zira bu kadar bilgilerime rağmen B5A hala beni şaşırtmaya devam ediyor.


Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 24-04-2009 saat 14:57
Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön