View Single Post
Eski 26-07-2009, 17:47   #36
Müjgan
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bennur Mesajı Göster
VAR! ne yapacaksınız?, ben gerekeni yaptım zaten. Son derece FAŞİST bir tarzınız var. Yazdığınız 10 posttan 8 i alaycı ve küçümser tavırlı. Forumdaki hiç kimseden farklılığınız ve üstünlüğünüz olmadığının farkında değilsiniz sanırım.
Sevgili bennur siteden ayrılıp ayrılmama konusu sizin bileceğiniz bir iş tabi. Biz karışamayız ama, o biberin isminin direkt olarak yazılmasına gösterdiğiniz rahatsızlık, sizi yine çok iddialı olan bir sözcüğü yazmaktan alıkoyamamış.
" Faşizan"... Çocukken ahlaka aykırı, ya da küfürlü bir sözcük kullandığımızda, büyüklerimiz "ağzına acı biber sürerim haa!" diye uyarırlardı
Faşizan kelimesi, kötü kelimeleri kullanmaya olan meyilinizi gösteriyor. Ahlaka mugayyir bir sözcük değil penis kelimesi. Böyle bir bitki varsa, biçimi de penise benziyorsa, ona burun biberi denecek hali yok. Zaten o isim verilse bile şekli o kadar buruna benzemiyor ki buna gülersiniz.
Asıl faşizanlık, bu konunun kendi ahlak sınırlarını zorlayan arkadaşların sürü psikolojisi yaratma çabalarıdır. "Biz bu penis kelimesini protesto ediyoruz, o kötü, kaka kelimeyi kaldırmazsanız, çeker gideriz!!" tavrı, faşizan bir tavırdır.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön