View Single Post
Eski 27-09-2009, 00:08   #429
indomie
Ağaç Dostu
 
indomie's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-02-2009
Şehir: İzmir-Çeşmealtı
Mesajlar: 285
Resim ilavesi

Bugün kabağımın hasat günü idi.

Sitemizin üç değerli üyesi (geliş sırasına göre) sayın Nail Sarı, sayın malbman ve sayın özen gözlemci olarak bulundular.

Evimin yakınında bulunan bir süpermarketin kantarında tarttık.

Ağırlık-ebat önemli değil. Zamanı gelince resimleri ile birlikte açıklamaya karar verdik (maksat sürpriz olsun). Önemli olan kabak yarışması vesilesiyle bu üç güzel insan, bu üç güzel aile ile tanışmış olmamız.

Sayın özen (Murat bey) ile daha önceden, "topraksız tarım virüsü kaptığı için", tanışmıştık. Bugün sevgili eşleri ve güzel mi güzel çocukları ile de tanıştık. Kızı (kabağın üzerinde oturanın ablası) bir arkadaşının doğum günü partisinden sonra buraya geldiği için üzerinde organze bir elbise vardı (inşallah yanılmıyorumdur). Konu mankenliği yapacağım diye kâh kabağın üzerine çıktı, kâh yanında durdu ve kabağı bir güzel temizledi ve parlattı.

Sayın Nail Sarı'nın, yanağında gamzeler oluşturarak devamlı olarak gülen ve de "çak bi beşlik" dediğimizde yumuşacık elini nasırlı ellerimize vurarak çığlıklar atan 11,5 aylık kızının duyduğu mutluluğu unutamayacağız.

Sayın malbman sevgili eşlerini getirmişti ama çocuklarını getirmeyerek bizi bu mutluktan mahrum ettiler. Bir dahaki buluşmamızda sevgili yavrularını da görmeyi arzu ediyoruz.

Şu anda ben ne mi yapıyorum...

Hepsi gittikten sonra hâlâ verandada oturuyorum ve "ne tatlı bir gündü" diye düşünerek sayın malbman'dan kurtarabildiğim içkimi yudumluyorum. Adam içki içmiyor, "nasıl olsa arabayı eşim kullanacak" diye düşünerek adeta sünger gibi çekiyor mübarek . Ohhh yarasınnn. Birlikte olmak büyük zevkti.

Daha küçük olan (35-40 kg) kabağı kestik. İçinde 7-8 çekirdeğin çimlendiğini, yeşil taç yapraklarının tamamen oluştuğunu gördük.

Hadi iyice boş bırakmıyayım ve üç tane resim ekleyeyim.

Valla ben de anlayamadım bazı resimlerde tarih değişmiş. Resimlerin devamı daha sonra.

Eklenen Resimler
   

Düzenleyen indomie : 28-09-2009 saat 22:57 Neden: Açıklayıcı bilgi ilavesi
indomie Çevrimdışı   Başa Dön