View Single Post
Eski 15-01-2010, 04:55   #227
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
kumyaka2010 Arkadaşıma, öncelikle hoş geldiniz demek isterim

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kumyaka2010 Mesajı Göster
bende sizlere katılabilirmiyim .1984 senesinde yunanıstana gittik .Yunanlı vatandaş bahcesinde 2 çukur açmış .Organik butun artıkları birinci çukura koyuyor ,ustunu kapıyor dolunca obur çukrun topragını ustune ortuyor 5 senede butun bahceyi organik gubre ile tamamlamış .Bende bahcemde ,bitki artıklarını yaptıgım depoda biriktiriyorum . Solucan işi beni çok igilendirdi .İnşallah bende ,anlattıgınız metodu uygulayacagım selamlar.
Arkadaşım ne demek katılabilirmiyim sözü, paylaşımların sürmesi katılımcıların çokluğuna bağlı olarak birde konuların ilgi çekmesini artırmak için çeşitli gürüşleri olan arkadaşlara ihtiyacımız olacaktır, kumyaka2010 arkadaşımız ilgini çekerek bu başlığa yeni bir üye olarak katıldığın için seni takdirle kutlarım.

Arkadaşım sorularını ve katılımlarını bekler bu konuda hiçbir sıkıntımız olmıyacaktır, sizden ricam bu konuya adapte olmak için öncelikle bu konuya yazılmış mesajları okumanızı ve gerçek manada sizi ilgilendiren bilgilere ulaşarak aramızda en kısa zamanda aktif katılımcı olarak görmek isteriz, ilgilerine bir kere daha teşekkürü borç bilirim, sevgiyle kalın.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön