View Single Post
Eski 02-02-2010, 23:18   #989
triple
Ağaç Dostu
 
triple's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-10-2009
Şehir: İSTANBUL&İZMİR-Mordoğan
Mesajlar: 261
B5A ile ilgili Görüşümdür!
" Yerli Malı TÜRK ün MALI Her Türk Bunu KULLANMALI!" Yabancı sermayenin esiri olamamk ve haksız eleştirilere cevap vermek için herkesi Yerli beyinlerin geliştirdiği B5A yı kullanmaya "Test Etmeye" ve Kulandıkları bu ürün hakkındaki bilgileri Tüm Türkiye deki üreticilerle, Hobi amaçlı bitki yetiştiren insanlarla paylaşmaya davet ediyorum.
Arkadaşlar!! Geçmişte benzer bir çok oyunlar bu ülkede sergilendi. Örnekleme yapacak olursak;
1- Silah ve savunma sektöründe
2- Makina ve motor sektöründe
3- İlaç ve ilaç hammeddeleri sanayinde
4- Sağlık sektöründe
5-Gıda sektöründe
Bir çok farklı sektör ve sanayide olduğu gibi yabancı sermeye bu sektörde de yerli bir ürünün önüni kesmek istiyorsa ve bunuda Bir Türk vatandaşı ile yapmaya kalkıyorsa buna alet olacak kişileride esefler kınıyorum.
Lütfen yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi kırmak değil öncelikle B5A hakkında hiç değilse vicdani bir sorumluluk alarak şöyle bir çalışma başlatmayı herkesi davet ediyorum.
Her üretici hic değilse 1 Kutu B5A alarak bunu toprağında ne ekecekse üreticinin belirttiği usul uygun kullansın ve elde ettiği olumlu , olumsuz neticeleri paylaşsın
Tabi bu arada B5A üretici ve satıcılarınada bir görev düşmekte söz konus ürürüni kar amaçlı satmasın ve sadece uygulamaya açık lab ortamında bu ürünü tüketiciye ulaştırarak ürünün gerçek kalitesini tüm Ülkeye ispat etsin. Bu sayede hem ürünlerini aklamış olacak, hemde yerli bir ürünün başarısyla bizlerde gurur duymuş olacağız.
B5A üreticilerinden birileri bu siteye giriyormu bilmem ama Satıcı veya bayileri varsa ; bunları tanıyan varsa bu teklifimi iletirlerse mutlu olacağım
saygılarımla
Not: Yazmış olduğum bu yazı forum kurallarına aykırı ise; sayın modaratörler "yöneticiler" rahatlıkla bu yazıyı kaldırabilir veya silebilirler , saygıyla karşılarım.


Düzenleyen triple : 02-02-2010 saat 23:23 Neden: Harf hatası
triple Çevrimdışı   Başa Dön