View Single Post
Eski 03-03-2010, 16:25   #1052
Bahar Erdem
Ağaçsever
 
Bahar Erdem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-10-2009
Şehir: Bilecik
Mesajlar: 51
Uzun zamandır siteye girmeye fırsat bulamamıştım bugün bi göz atayım dedim malum havalar ısındı bahçe işleri ufaktan ufaktan başlıyor. Selahattin bey sabrınıza hayran kaldım.

Ben girmeyeli nekadar çok şey tartışılmış. Ama herzamanki gibi siz gene mantıklı açıklamayı yapmışsınız. Aldıkları ödülden dolayıda sizin aracılığınızla BMR tarımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Ev bitkilerinde kullanmaya çekinmiştim bu gübreki kokusundan dolayı.

Çünkü evde kokulara çok hassan 3,5 yaşında bir evladım var. Ama gelişmeleri görüncede kayıtsız kalamadım. Özellikle menekşelerdeki çünkü ben bi türlü yaşatmayı başaramıyorum onları bu yüzden ev içi çiçeklerimi anneme hediye ettim. Kısa bir süre sonrada taşınacağım. Sanırım şu taşınma sürecini atlattıktan sonra yeniden evde çiçek bakmaya başlamalıyım. Artık evimde daha müsait zaten.

Yalnız Selahattin bey sizden bir ricam olacak benim elimde kalan B5A nın son kullanma tarihi geçtiği için kullanmak istemiyorum yenisini temin etmemde yardımcı olur musunuz? Zaten sizinle aylar önce bir fide konusunda konuşmuştuk o konudaki fikirlerim değişmedi sadece süreç biraz uzadı. Yani fideleri de sizden almak istiyorum.

Gelip kendim almayı güşünüyorum. Eğer bu şekilde olursa B5A da alabilir miyim sizden? En kısa sürede cevap vereceğinizi bildiğim için şimdiden teşekkür ederim.


Düzenleyen Sevilay : 03-03-2010 saat 16:39 Neden: Paragraf
Bahar Erdem Çevrimdışı   Başa Dön