View Single Post
Eski 05-09-2010, 19:40   #6764
klubnika
/
 
Giriş Tarihi: 11-06-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 243
Unhappy Vitaminli gübreler

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğa Perisi Mesajı Göster
Afrika Menekşe'm için dün "Afrika Menekşesi İçin Özel Sıvı Gübre" aldım.İçeriğini yazıyorum.Acaba menekşem için uygun mudur MİNE HANIM?Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan da yorum bekliyorum.
Araştırdım, evet hakkaten sizin gübreniz çoook güzel, tebrikler, nerde buldunuz firma, marka...Bitki gelişmelerde hakkaten büyük bir fark yaratabilir...Çeviri otomatik
Rusça dilinden Türkçe diline çeviri
.... Bu vitamin çözümler "C", "PP" ve "B1" artar fotosentez yoğunluğu, klorofil içeriği ve çözünür karbonhidrat, püskürterek bitkiler, protein kısmının sentezini ve nitrojen asimilasyon katkıda bulunan azotlu bileşiklerin birikimi üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu belirtti. Ayrıca, beslenme varlığı fosfor, kükürt bitki kökleri, kalsiyum ile vitamin emilimini uyarır ve klor emilimini azaltır. Vitaminler, onları ve bitki gelişim hızı üzerinde yararlı etkisi ölen tutarak yaprak büyümesini hızlandıracak. büyüme süreçleri inhibisyonu için bir neden olabilir tesislerinde tiamin ve yeterli aydınlatma şiddeti ve diğer çevresel faktörlerin nikotinik asit miktarının azaltılması. vitamin eksikliği olan Yüksek bitkilerin topraktan emilimini onlar için onların ihtiyacı karşılamak. Zaman yapay koşullarda büyüyen bitkiler, bitkiler arası simbiyotik vitamin metabolizması, yoksun ve eksikliği hastalıkları çeker. Toprakta vitamin Yapay giriş mikroorganizmaların bitki üretimi için yararlıdır. Bu da, yeni maddeler bitki beslenme için gerekli olan topraklarda birikimi uyarır. Böyle birikimi bitkilerin artan verimi olumsuz koşullar altında olur. büyüyen bitkiler için vitamin kullanımı bir diğer olumlu sonucu terleme azalması nedeniyle bitki dokuları (yaklaşık 28-68%) olarak vlagouderzhivaniya uyarmaktır. tiamin kombinasyonunda ve nikotinik asit daha büyük bir etkisi besleme göre ayrı ayrı kullanma gösterir. vitaminlerin yanı sıra bazı şirketler, "PP" ve "B1" gübre vitamin içerir "C".

vitaminler, bitkiler üzerinde olumlu etkisinin yanı sıra süksinik asit vardır. Süksinik asit gübre değildir. Herhangi bir bitkinin bir canlı organizma, bunların esneklik doğal bir aktivatörü (promoter) gibi çalışır. Süksinik asit kolayca tohumlar ıslatmadan, emilir ve ne zaman püskürtme yaprakların arasından bitki girer. süksinik asit düzenler enerji metabolizması etkisi zaten çok düşük konsantrasyonlarda (% 0.002 çözüm) açığa vurulmasıdır. Aşırı dozda ilaç gıda olarak bitki ve mikroorganizmaların onun aşırı kullanımı nedeniyle tehlikeli değildir. Ancak tecrübe göstermektedir ki en fazla etkiye zaman süksinik asit dozlarda kullanılarak elde edilir. Erken büyüyen sezonunda ona ilaç tedavisi, uzun yaptım etkisi devam etmektedir. Tedavi tohum ve ilaç yaratılması genç fidan sonuçları tesisin tüm ömrü boyunca.

C vitamini
İngiliz ve Japon bilim adamları vitamin C bitkilerin büyümesini teşvik kanıtlamıştır. İngiltere'nin Exeter Üniversitesi Şehir araştırmacılar ve Japon üniversite Shimeyn kendi keşfi faydalı tarım olacağını söylediler. Uzmanlara göre, bitkiler ilk yeni bir enzim saptanmıştır, GSYİH-L, C vitamini, büyüme için gerekli üretir. Bilim adamları uzun bir bitki C vitamini çok önemlidir bilinmektedir ki - bu bitkiler, kuraklığa karşı yardımcı antioksidan görevi görür ozon ve aktif UV radyasyon. Ancak, şu ana kadar C vitamini ayrıca bitkileri büyüme artırır bilinen değildi. Uzmanları Exter o C vitamini temelinde gelecekte üzerinde katkı maddeleri ve gübrelerin, yeni nesil yaratabilir "dedi. C vitamini bitkilerde en bol bulunan antioksidan, ancak C vitamini az incelenmiştir.

Vitamin B1
Vitaminler önemli hayvansal organizmanın normal işleyişi değil sadece, ama aynı zamanda - büyüme ve bitki gelişimi. Vitaminler metabolik süreci etkiler, kök sisteminin geliştirilmesi, vb bu konuda en kapsamlı veri vitamin B1 mevcuttur. iyi toprak besin kullanmak bitkiler yardımcı kök sisteminin bitkiler etkilenen vitamin B1 Etkisi: tohumların daha hızlı çimlenme, daha güçlü bir kalkınma ve çiçekli bitkiler ve büyük çiçek oluşumunu hızlandırmak için daha hızlı büyüme ve bitki sağlığı sağlamak. vitamin B1 İşleme tesisi çözüm, sulama ve çözüm enjeksiyon püskürtme üretilmektedir. Etki elde edilir zaman bitkiler vitamin B1 çözüm sistematik etkileri. Ancak, uyuyan bitkiler vitamin B1 kullanılmamalıdır.

Vitamin PP B1 sinerjik bir.

Anlaşılır olması için, ben basit bir deney fotoğrafları getirmek istiyorum. İyi ki çok açık bir şekilde gerçek kullanımdan sonra vitamin etkisi ve aylar göstermesidir.

İlk foto - ortada vitaminli gübre almamış bitki, ikinci - 20 ay sonraki durum, büyük bitki vitaminli gübre alan ve fark ortada...

Eklenen Resimler
  

Düzenleyen klubnika : 05-09-2010 saat 20:14
klubnika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön