View Single Post
Eski 22-11-2010, 23:04   #7419
sehersin
Yeni Üye
 
sehersin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 16
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fahriyee Mesajı Göster
Koşma koşma Sehersin!Kipa uzaksa ara gelmiş mi öğren.Sorduğum Kipa Selçuklu imiş,elim boş döndüm.Ama bizimkine de yarın gelecek diyorlar,Koçtaşa da yarın gelecekmiş(ona da sordum).Belki başka marketlerde de vardır ama oralara gidemiyorum nasılsa aynı çeşitler geliyor Konya'ya.Belki de bende olanlardan gelir ama yine de menekşe delisiyim ya bir ümit farklı bulursam diye heves ediyorum.Alırsanız dikkat edin arkadaşlar,çiçeklerin üzerinde çok küçük açık sarı böcekler olabiliyor,ışıkta gizleniyorlar ama dikkatli bir gözlemle farkedilir.Hemen korkmayın bu aralar böceklere pek rastlamıyorum(3-4 ay önce hep böcekli idi gördüklerim)

Sanırım şanlı günümdeydim
Son 5-6 saksı kalmıştı ve ben 3ünü aldım.. İkisi ebruli diğeri tek renk.. Sabah gün ışığında fotoğrafını çekip eklerim.. 3tl idi tanesi.. Bi tanesi en zayıf olanı idi reyondakilerin.. Umarım kurtarırım onu.. :/
Sanırım menekşe yetiştirmek, gözlemlemek vs bulaşıcı bir hastalık.. Bağımlısı oldum diyebilirim.. Her an gidip bayramın 2.günü suya koyduğum yapraklara bakıyorum acaba köklendi mi diye..

Ankara'ya döneceğim hafta sonuna doğru, yapraklarımı yolculuk esnasında nasıl muhafaza etmeliyim? Bu konuda bana deneyimli arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim..

sehersin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön