View Single Post
Eski 04-12-2010, 00:47   #838
misk-i amber
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-10-2010
Şehir: ankara
Mesajlar: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serap95 Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar,
Dün anneannemin yaşadığı köye gittim ve sattığımız evin yerini almak için girişimde bulundum ancak alanlar evi kullanamayıp harebeye çevirdikleri halde kardeşlerine yeni bir ev yapacaklarını ve satmayacaklarını söylediler. Hayal kırıklığına uğradım ama dedemin her köylünün sahip olduğu harman yeri denilen arsası varmış acaba oraya ev yapabilir miyim? köyü gezdim bir çok ev boş ve yıkıntıya dönmüş. o evlerin kerpiçlerini ve taşlarını toplayıp 80- 100 m kerpiç ev yaptırabilir miyim? ruhsatsız olsa ne olur? bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sayın serap95 merhaba,
Ben de sizin gibi bir yeni üyeyim ve kerpiç evle ilgili gelişmeleri merak ettim, ben de Ankara'da oturuyorum ve bu civarlarda (tercihen yabancıları seven, havası, toprağı tertemiz bir köyün yakınlarında) bir-birr buçuk dönümlük bir bahçe alıp ahşap ya da taş ev yaptırmak istiyorum. Kerpiç ev konusunda pek kaynak bulamadığım için onu düşünemiyorum pek, siz hiç bilgi toplayabildiniz mi?

Sayın kazımpolat ve hosseda, içinden geçtiğiniz tüm aşamaları okudum, güzel evlerinizde güle güle, sağlıkla, huzurla oturunuz...

misk-i amber Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön