View Single Post
Eski 17-01-2012, 03:20   #1543
berrinb
Ağaç Dostu
 
berrinb's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-01-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,909
Sevgili Alcen..Yeşil ve yaprağını dökmeyenler ve sardunyalar küpeler kaldı... Ama bu gece felaket bir kar yağdı..Sardunyalar ile küpeleri örtemedim..Aklım onlarda..Yarın ilk işim onları muhafazaya almak olacak..
Selluka toprakta dikili ..Yeni deniyorum ..İnş kışı atlatırız..Clematislerden armandi olanını örttüm ..Öbürlerine bir şey olmuyor ...Dört kışı atlattı en büyüğü...İnşallah bu kışda birşey olmadan yaza çıkarız..))

Çuhalar da toprakta sekiz on seneliktirler...Her sene aynı yerde çıkıyorlar..Sizinkiler herhalde şubat mart gibi açacaklar..

Alcenciğim , bana göre siz yarışın başındaki zorlulardan birisiniz..Öyle bir çıkış yaptınız ki ,Çok bahçeleri solladınız...sevgili Yücel in dediği gibi sol şeriti kapatacaksınız gibime geliyor..Bahçenizin ve evinizin konumuna ve bitki zevkinize ben hayran oldum... Tam dergi kapaklarına layık görünümleriniz var...
inşaallah birgün oralara gelmek nasip olurda Sevgili Cemocuğumun ve sizin birer kahvenizi , o güzel bahçelerde içerim canım..Sevgilerimi yolluyorum..)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön