View Single Post
Eski 07-02-2012, 20:48   #774
soilless
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-03-2009
Şehir: Kdz Ereğli-ankara
Mesajlar: 524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster
Sn Soilless, alıntıladığınız mesajım kaolinle tanıştığımız ilk yıla ait. Aslında çok uzun ve etkili bir roportajdı. Halen google da kaolin yazdığınızda çıkan bir yazıdır. Bu sayede tanımadığımız, ülkemizin bir çok yerinden o kadar çok telefon aldık ki, halende telefonlarımız çalmakta.

Muhtemelen Halil beyi ben yanıltmışımdır. Sonraları onlarca mesajda doğrusunu yazmamıza rağmen sanırım sizi yanıltmaya halen devam ediyor. Neticede biz kullanıcısıyız, bizim için spektler önemli. Ticaretini yapacak olsaydım emin olun çok iyi araştırır öyle girerdim

Sn Meyvelitepe durumu çok iyi özetlemiş. Teşekkür ederim.

Nereden, nereye gelmişiz? O zaman da ithal kaolin kullanıyorduk, şimdi de. İşimiz uygulamak, mücadele. Bilgisayar başında ülkeyi kurtarmıyoruz
Sn Kaptan
Burada Sn Halil beyin ismi neden geçtiğini de anlamadım. Haberde ki giden kaolin fiyatı ile gelen işlenmiş kaolin fiyatına ilişkin beyanatı Halil bey vermedi ki? bu habere göre yanlış yönlendirme yaptıysanız Halil beyi yanlış yönlendirmediniz ki. İsterseniz Son paragrafı bir kez daha okuyun.

Buradan da şu anlaşılıyor hala google da arandığında çıkan bir yazı ama sizin ifadeniz ile yanıltıcı bir yazı. Bilgisayar başında ülkeyi kurtarmaya çalışmıssınız hem de çok milli duygularla. Şimdi de ithal malzeme kullanmakla övünüyorsunuz. Bu ne yaman çelişki Sn Kaptan.

Aslında o kadar da eski bir yazı değil yaklaşık 1.5 yıl öncesine ait.

Haziran-Temmuz 2011 arası yazışmalardaki mesajlarınıza ve de düşüncelerinize de baktığımızda yaklaşık 1 yıllık geçmişi olan bir yazı.

1 yılda neler neler değişiyor. 1 yıl sonra neler neler değişebilir değil mi ?

Bu noktada şu mesajımın şu bölümünü tekrar hatırlatayım;

Orijinal Mesaj Sahibi soilless
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless

………….

7- Münazara bence hep gelişmenin katalizörüdür. History of civilization dersini nereden, nereye, nasıl gelmişiz diye okuduk. Münazara da olacak, muhalefette olacak ki gelişim devam etsin.

8- hiç kimse hele ki teknnolojinin, sermayenin, bilgi paylaşımının bu kadar iç içe geçtiği bir dünyada bence hiç kimse kesin nokta koyamaz, silemez, çıkaramaz,
9- Bu noktada BENCE Sn Meyvelitepe de Sn Acemi Çaylak da Sn Ensar da bize katkılarına devam etmeli, edeceklerine de inanıyorum.


Aslında bilgisayar iyi bir şey. Çok büyük heyecanla ve milli duygularla bizden hammaddeyi alıp işleyip 3 katı fiyatla bize satıyorlar ifadesinin (ki o hesap da nasıl yapılmış bilemedim. ) vurgulandığı ve de gurur duyarak ülkeye katkı olmasını düşünerek verdiğiniz (sizin tabirinizle ülkeyi kurtarma diyelim) o haberi bilgisayarla verdiniz.

Farkında mısınız ?

Her ne gerek vardı bilemedim ama mesajımı da sizin yaptığınız gibi kapatayım )

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön