View Single Post
Eski 09-05-2012, 20:10   #2541
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Sayın sudenurnur;
Bahçemi sabırla gezmeniz beni mutlu etti. Sağolun.
Klişe bir sözdür. ''Yıllar akıp gidiyor!'' 4 yıl önce ilk bitkilerimi diktiğimde, bahçesi belli bir düzene kavuşmuş arkadaşlarımızdan bende kopya aldım. ''Ne zaman arkasına saklanabileceğim bitkilerim olacak?'' Diye düşünüyordum. Şimdi bırakın arkasına saklanmayı, gölgesine bile sığınılabilecek duruma gelenler var.

Yaşım gereği hep geç kaldığımı düşündüm. Arkadaşlarımız bana pozitif enerji verdiler. Sağolsunlar, amiyane tabirle ''gaz verdiler.'' Yoksa zaman zaman pes etmeyi bile düşündüğüm oldu.

Şimdi düsturum; ''Gücüm yettiğince bahçem için hep bir şeyler yapmak. Yılmadan, usanmadan.'' Hiç yaşımı düşünmüyorum.

Sizlerde emekli olduğunuzda, mutlaka bahçenize daha çok zaman ayıracaksınız. Şimdi doğal olarak, küçük kızınız boş vakit diye birşey bırakmıyordur size. Anlıyacağınız, siz şimdi çiçelerin en güzeli ile meşgulsünüz. Zamanla bahçenize daha çok zaman ayıracağınızdan eminim.

Bahçeme herzaman beklerim. Özellikle Karadeniz gezilerinizde, bir konaklama ve dinlenme evinizin, sizlere herzaman açık olduğunu bilesiniz. Birlikte geçireceğimiz zaman bizlere mutluluk verecektir inanın. Zira biz agaclar net üyeleri aynı dilden konuştuğumuz için, birlikte olmak müthiş keyifli oluyor.

Görüşmek dileğiyle.Selam ve sevgilerimle.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön