View Single Post
Eski 25-05-2012, 20:59   #803
Güzin Çakar
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-02-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 621
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi merlict Mesajı Göster
Güzin hanım kıskandım şimdi sizi.Benim hiç bu yaşa kadar evde büyüttüğüm ağaçlarım olmadı Neredeyse 20-30 cm. boya ulaşınca mutlaka bi arkadaşım göz koyuyor, bende kıramıyorum, her yıl yeni fidanlar, yeni fideler.Belkide bu hoşuma gittiğindendir, tohumdan fideye ulaşmak zevkli oluyor.Ama arkadaşlarıma yıllar öncesi fidan verdiğim şimdi ağaç olanları görünce gurur duyuyorum.Mehmet
Mehmet Bey
10 sene de bir şey mi? Benim 30 yaşında Hoya'm var Beraber yaşlanıyoruz işte. Ayrıca aşılı, çiçek ve meyve veren 3 yaşında bir limonum da var. Sizin yetiştirdiğiniz limonlarınızı ve yapmak istediğiniz çalışmayı da takip ediyorum.

Dostlarıma vermeyeceğim bazı bitkilerim oluyor. Pomelalar benim ilk yediğim pomela'nın çekirdeklerinden yetiştiler. Benim için, onların hatırlattıkları da kendileri kadar değerli. Bizimle beraber kaç ev değiştirdiler, nelere katlandılar.

Bazen bilmek yetmiyor. Şartların uygun olması gerekiyor. Saksılarının küçük olduğunu biliyorum. Keyiflerine göre saksılarını büyütsem yer sorunu olacak. Güneşi ben göremiyorum ki, onlar görebilsinler, vs. vs.
Selamlar, sevgiler
Güzin

Güzin Çakar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön