Hemen herkes yazdıklarında haklı, kendince hakıl tabi ki.... yöneticimiz Malina' da dahil...
Kimi üyeler de ismi eleştirenleri ti ye alabilmek için işin suyunu bir güzel çıkarıvermişler. Karikatirüze bir takım geyik cümlelerle, konu tatlıya bağlanmak yerine cılkını çıkarmak isteyenler var. Öncelikle her insan ayrı bir varlıktır ve dünyayı kavrayış ve algılayışı da farklıdır. Bir takım kelimeleri hiç düşünmeden kullanabilen insanlar olduğu gibi kendi edep sınırları içerisinde bunu yasak koyup kullanamayanlar da olabilir. Bundan daha doğalı yok.
Malinayı protesto ederek ayrılan arkadaş zaten yeni üyeydi ve foruma en ufak bir katkısı da yok. Bennur abla hariç tabi ki..
Foruma girdik, ismini beğenmediğimizi söyledik, bu bizim özgür kanaatimizdi. Bir çok üye tartıştı, kimileri haddini aştı, forum yöneticisi de ismini değiştirmeyeceğini söyledi...kısacası çoğunluk bunu istedi....şimdi karşı duranların yapabileceği bir şey kaldı mı ? Gerçi şu anda Türkiyede çoğunluk olmak her şeyi yapmak demek değildir kanısı daha hakimken...,
Yapmam gereken şey bölümü görmezden gelmek zavallı biberi ve ismini de kendi haline bırakmak.... forumumu seviyorum, bir çok üyeyi fikirlerini beğenmesemde çok zeki ve inanılmaz kültürlü buluyorum... gencim ve bu forumda bir sürü bilgili, olgun insan varken birikimlerinden fayda görüyorum...
Malinayı gözlemleyen biri olarak, başında bir sürü dert var, kaprisli bir sürü insan var, yönetici olmak da çok zor....ama genel yansıması şu ki sert görünüyor....ben de kendisini sürekli öfkeliymiş gibi algılıyorum. Belki öyledir veya değildir ama daha önce de başka üyelerin onun bu algılanış şekli nedeniyle protesto ettiklerini ve polemiğe girdiklerini görmüştüm. Yine de bu çılgın insan grubunu bir arada tutmak hayli zor olsa gerek