View Single Post
Eski 20-09-2013, 13:09   #4088
aviator34
Ağaç Dostu
 
aviator34's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2012
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 277
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sedatkso Mesajı Göster
pekı ben bu sene mayısda ektım.bu kompost alabılecegım adres var mı sızde.cunku yanmıs gubre bulamıyorum.yoksa yanmıs tavuk gubresı kullanacagım o da 25 kg 6 tl ee 700 agac carpınca agac basına 20 kg desek 14000 kg eder 25 kg 6 tl ıse 3300 tl para yapar bu cok fazla. bana baska bır yok gosterecek var mı aceba saygılar.tavuk gubresıyle hayvan gubresı arasındakı fark nedır hangısı daha ıyı olur.saygılar
Sayın çamtepe'nin organik gübre konusundaki bilgisi benden çok çok daha fazla o cevaplarsa daha doyurucu olur düşüncesindeyim.Her fidana da 20-25 kg tavuk gübresi aşırı gelir sanırım ve analiz raporunuz yok ise tavuk gübresini tavsiye etmem !

Kompost başlığını açıp şöyle bir inceleyin derim içerisindeki besin maddelerinin oranları yazıyor.Ben kompost alacak arkadaşlar için az önce kurumu arayıp ton fiyatını ve hala kompost üretip üretmediklerini sordum ve fiyat hala tonda 20 tl çok komik bir fiyat.
Özelden size ilgilenen bayanın numarasını göndereceğim isteyen arkadaşlara gönderebilirim.Ancak şöyle bir sıkıntı var devlet işi olduğu için inanılmaz diplomasi gerekiyor dilekçe yazılıyor onay bekliyorsunuz nakliye araç bilgileri banka eft dekontu bir daha dilekçe ...
Biraz sancılı ama kesinlikle değer.

Şunu da söylemek istiyorum kompost alacak arkadaşlar bulundukları bölgelerdeki nakliyeciler ile dönüş aracı bularak pazarlık yaparlarsa nakliye ücreti çok çok daha az olur.Ben istanbul'dan edirne uzunköprü ye 1130 tl ye anlaşmıştım 20 ton kompost 400 tl birde özellikle damperli araç bulunursa kürekle dökme derdi olmaz.

aviator34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön