View Single Post
Eski 20-09-2013, 17:58   #4091
sedatkso
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-11-2012
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 171
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aviator34 Mesajı Göster
Sayın çamtepe'nin organik gübre konusundaki bilgisi benden çok çok daha fazla o cevaplarsa daha doyurucu olur düşüncesindeyim.Her fidana da 20-25 kg tavuk gübresi aşırı gelir sanırım ve analiz raporunuz yok ise tavuk gübresini tavsiye etmem !

Kompost başlığını açıp şöyle bir inceleyin derim içerisindeki besin maddelerinin oranları yazıyor.Ben kompost alacak arkadaşlar için az önce kurumu arayıp ton fiyatını ve hala kompost üretip üretmediklerini sordum ve fiyat hala tonda 20 tl çok komik bir fiyat.
Özelden size ilgilenen bayanın numarasını göndereceğim isteyen arkadaşlara gönderebilirim.Ancak şöyle bir sıkıntı var devlet işi olduğu için inanılmaz diplomasi gerekiyor dilekçe yazılıyor onay bekliyorsunuz nakliye araç bilgileri banka eft dekontu bir daha dilekçe ...
Biraz sancılı ama kesinlikle değer.

Şunu da söylemek istiyorum kompost alacak arkadaşlar bulundukları bölgelerdeki nakliyeciler ile dönüş aracı bularak pazarlık yaparlarsa nakliye ücreti çok çok daha az olur.Ben istanbul'dan edirne uzunköprü ye 1130 tl ye anlaşmıştım 20 ton kompost 400 tl birde özellikle damperli araç bulunursa kürekle dökme derdi olmaz.
tamam telefonu gonderırsenız sevınırım.aslında hıc sevmem bu devletten boyle uzun brokrası evrak ısını kendımde ıcındeyım fakat yaz cevap bekle sonra bı daha yaz dedıgınız gıbı sancılı oluyor.aslında toprak analızı yaptırdım bana ılk dıkım esnasında dıkım cukurlarına hayvan gubresı verılmesı gerektıgı yazıyordu fakat ben daha sonra verırım dıye koymadım.sımdıde analız ankarada kaldı ben zonguldaktayım hangı gubre eksıgı vardı hatırlayamıyorum.sadece dedıgım gıbı hayvan gubresı verılecek dıye yazdıgını hatırlıyorum. fakat yanmıs hayvan gubresıde bulamadıgım ıcın hazır satılan tavuk gubresı vermeyı dusunuyorrm.en guzelı ben agac basına bu sene 5 kg verıyım.bır de gıdınce analıze bakıyım artık belkı daha da az **** fazla verebılırım.o zamana kadar kompost alabılırmıyız bılmıyorum dedıgınız yerle gorusmek lazım ankaraya kac gunde gelır ıslemler ne kadar surer dıye saygılar sızden numarayı beklıyorum

sedatkso Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön