View Single Post
Eski 04-01-2006, 15:56   #145
karakedi
doğasever
 
Giriş Tarihi: 16-12-2005
Şehir: bodrum muğla
Mesajlar: 380
ailem benim yaptığım meslek dahil çoğu şeyime karşıydı ama bu konuyu onlara danışmadım bile sadece söyledim.yani bekledim biriktirdim mankenliğin para biriktirme avantajını kullandım..az harcadım..kuruş hesabı yaptım ama şimdi olsa çeker giderdim son 5-6 yılı beklemezdim bile.size biriktirip gidin demiyorum zaten..para konusundaki inançlarınızı inceleyin diyorum..yazın hatta..neler göreceksiniz..
en başta deli gibi çalışmazsan para kazanamazsın inancını bana eken babam sayesinde deli gibi çalışsanda para kazanamadığın gerçeğini gördüm.dibe vurduğum ümitsizliğe kapıldığım anlarda kaçış sandığım hayaller bilmeden zihnimi istedeğim hayata odaklamama yardım etti.realitem değişti.odaklanan şeyi yaşadım,o sıralar asla param yetmiyor napıcam fikrine odaklanmamak en büyük yeteneğimmiş,sonra para hakkındaki inançlarımı değiştirdim.
para kazanmak kolaydır ve deliler gibi çalışmaya gerek yoktur.
bu değişim bir anda olmadı.ama fikir değişince realite değişti şans fırsat gibi şeyler olmaya başladı.lazer işi gibi,,alınan bir ufak arsanın extra prim yapması gibi..98 den bu yana para için çalışmadım hiç bir gayri ahlaki kaynaktan para elde etmedim ama 16 yılda kazandığımın kat kat fazlasını bodrumda doğayla ve leyla ile oynarken kazandım.çok mu şanslıydım?..bunu düşündüm ama allah kahretsin ki tesadüfe şansa hiç içim inanmaz.
ama eğer içinden kalbinin ta en içinden bişiler yapmanı söyleyen aslında zihnin olmayan esas senin sesini dinlersen... bir dinlersen evren önünde açılıyor.bu sadece cesaret meselesi mi yoksa dibe vurdum çıldırdım bari vazgeçeyim meselesi mi bilemiyorum tam..

bu newage denilen felsefeler içinde cevapları buldum ama....
bu konulara girmem... ne yeri ne de zamanı...ama doğa size ödül verir..bişileri farkettirir..daha önce benim kadar yıldızlar kadar bile uzak olsanız bjşjlere hiç fark etmez doğa sizi alır yaklaştırır.size yardım eder..yaşayan görmüş biri olarak tek diyebileceğim bu... hele birde yürekten merak eder, samimi sorularda sorarsan evrene, bilki er **** geç cevabını alırsın.
para??? bilemem..sizin inancınız ve dolayısıyla realiteniz ne?...aslında bu kısma girmekde istemem..kulağa peri masalı gibi geliyor...fasarya gibi..ama artık buna tüm kalbimle inanıyorum ve ondan delirdi diyorlar başta kendi eşim))))
eğer gidemeseydin ne yapardın sorusuna verecek çok cevabım yok gidemeyenler versin. ben öyle **** böyle gittim.hayat sadece seçmek..onu **** bunu..seçtiğiniz her şey diğer seçeneği o an için iptal eder.dolayısıyla bilmiyorum ama herhalde sinirli çocuksuz,büyük ihtimalle kaybolmuş olurdum ve bol ağlayan...mutsuz ..hatta yıllar ilerledikçe kanser adayı...şimdi biliyorum ki bunlar olmayacak..
bu arada mankenlik zor monoton olarak algılanası bir meslektir.birbirini tekrarlayan tek günün bile olmaz ama 16 yıl yaparsan başka bir seviye de başka monotonluklar gözüne girer.yoksa haşa gördüğüm en monoton olmayan meslektir.monotonlaşan hayat olmaya başlamıştı..ve tabii ki her yaşın durumu farklı....
ayy çok yazdım ayol..-)))))))))


Düzenleyen karakedi : 04-01-2006 saat 21:55
karakedi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön