View Single Post
Eski 28-07-2007, 01:20   #118
Yücel Özlem
Ağaç Dostu
 
Yücel Özlem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-04-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 3,116
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hassoman Mesajı Göster
Sayın Ateş Öztan,
Sözünü ettiğiniz siteyi inceledim.
Böyle bir derneğin varlığı, toplum vicdanını rahatlatmak ve pil atıklarından doğacak zararlara karşı açılacak davalara ve doğacak müeyyidelere karşı üreticileri korumak için alınmış önlemlerden biri gibi geldi bana.

Örneğin Pilot projelerde ayrıntılar ve adresler yok!.. Ayrıca proje kapsamı içinde (Örn. Ankara) bir çok il yok. Projeler nedir, hangi aşamadadır, güncelleme tarihi nedir onlar da yok..
Faaliyet olarak sadece afiş, broşürle ve çöp toplama bidonlarından söz ediliyor. Ben şahsen yurdun her yerini dolaşmış biriyim. Bu güne kadar ne bu afişlere ne de çöp toplama bidonlarına herhangi bir yerde rastlamış değilim. Belki katıldıkları fuarlarda dağıtıyor olabilirler. Sitede doğru dürüst bir yıllık faaliyet raporlarına da rastlamadım.

Diğer yandan da bireysel olarak meclisi (dilekçelerle, bire bir görüşmelerle, siyasilere e-mail- telefon aracılığıyla ulaşarak, kitle iletişim araçlarını zorlayarak...) harekete geçmek gerekir diye düşünüyorum.
Sayın Hassoman, size katılıyorum. (Bakınız:#98 ve #100)

Bu konu dahi özelleşmiş. Ankara Büyükşehir belediyesine yaptığım başvuru ve aldığım cevap sizin kanaatinizi sanırım doğruluyor.

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön