Konu: Deprem
View Single Post
Eski 28-01-2020, 17:02   #64
Kozanli
Ağaç Dostu
 
Kozanli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 768
Öncelikle geçmiş olsun.

DEPREM VE TESLA

Nikola Tesla (1856-1943) Sırp kökenli Amerikalı. Alternatif akımı bulan büyük bir deha. Cep telefonu dahil, yüzlerce teknik buluşun mucidi, istisnai bir insan.

Ölümü, bir otel odasında gerçekleşiyor. Ölümü üzerine odası CIA tarafından denetime alınıyor, her türlü yazı ve notuna el konuluyor.

Tesla ''depremin titreşime (rezonansa) bağlı olarak gerçekleştiğini keşfediyor. New-Yorktaki araştırma atölyesinde, belli bir frekans üzerinden rezonans uygulayarak deprem yaratan makineyi buluyor. Uyguluyor. Komşuları işin farkına varıyor. Şikayet ediliyor.

Amerika, Tesla'nın deprem makinesini ''silah olarak kullanmak'' amacıyla HAARP adındaki araştırma kurumunu deveye alıyor. (İnternete HAARP yaz oku). Haarp, deprem makinesini, iyice geliştiriyor. Issız mekanlarda küçük depremler yarttığı söyleniyor.

Amerika'nın Kaliforniya Eyaletinde DEPREM SORUNU var. Buradaki enerji, düşük oranlı rezonans çıkışı ile ''etkisiz hale getirilebilir mi'' sorusu tartışılıyor. Bilim adamları, sonucun riskli olduğunu söylüyor. Kaliforniyadaki fay hattına benzer bir yerde deprem makinesi kullanılarak, sonucuna bakılmak isteniyor. Benzer fay haffına sahip, enayi bir ülke aranıyor.

Enayi ülkede ''kadercilik'' olmalı. İnsanlar, depremin Allahtan geldiğine inanmalı. Din adamları hemen devreye girmeli. Depremi günah yüzünden Allahın ceza olarak gönderdiğine halkı inandırmalı. Zira, yanlış bir sonuç meydana gelebilir. Can kayıpları olabilir.

Enayi ülkeyi bulmakta zorlanmıyorlar. Bundan 20 yıl önce Nato tatbikatı adı altında, HAARP uzmanları gelip makineyi yerleştiriyor. Alt tarafı ufak bir deprem. 20 bin kişi ölüyor.

Bu ülke size tanıdık geliyor mu?
Alıntı.

Bu enayi ülke Türkiye olmasın!

Kozanli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön