View Single Post
Eski 28-10-2007, 00:11   #1155
nursun
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 06-10-2007
Şehir: batman
Mesajlar: 37
Mine Hanım
Batman'ın uzun yıllar iklim raporlarını bulabildiğim kadarıyla hazırladım.Fakat size nasıl ulaştıracağımı bilemiyorum.Özel mesaj göndereyim dedim ama tablo olduğu için bozuluyor.

Bu arada pıtrak için total herbisit düşündüm ama oda bazen kültür bitkilerine fitotoksit etki yapabilmekte diye duymuştum.Heralde sizin dediğiniz gibi mekanik mücadele en iyisi olacak.Bu arada kahve telvesi çok ilginç ,heralde bir hayli kahve içmem gerekecek.Bu bilgi için ayrıca teşekkürler.

Seranın büyüklüğü konusu benide biraz düşündürüyor.O büyüklükte bir sera daha temin etsem, birinde iç mekan, birinde dış mekan yetiştirsem yeterli olur ?mu Sizce.Gerçi buradaki donları düşününce içmekandan vazgeçeyim mi? diye düşünüyorum.Çünkü onlar biraz daha dayanıksız oluyorlar biliyorsunuz.

Anaçlar konusuna gelince; onları Batıdan Fidanlık ve seralardan temin etmeyi düşünüyoruz.Bu konuda da sizden yardım istiycem ilerki zamanlarda .Şimdilik kurulumu yeri bir ayarlayalım birde bitki türlerini sizin yardımınızla belirlersek çok mutlu olucam.

Görüşmek ümideyle..

nursun Çevrimdışı   Başa Dön