View Single Post
Eski 28-05-2008, 23:16   #81
cetvel
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 27-11-2006
Şehir: Istanbul / Milas-Muğla
Mesajlar: 35
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Penelophe Mesajı Göster

Aramızdaki fark, yukarıdaki iki alıntıda da olduğu gibi, duygularımıza tercüman olarak kullandığımız ikonlarla bile belli oluyor, dolayısıyla sizinle tartışacak ve buluşacak ortak bir noktam yok. Eğer gerçekten polemik istemiyorsanız, okurken daha dikkatli, yazarken daha gerçekci olursunuz, en azından çuval felan birşeyler uydurmazsınız yani..
Doğrusunu isterseniz, sizin kesinlikle polemik amaçlı cevap verdiğiniz, bu paragrafınızdan da belli oluyor ve canınız istiyorsa ben de en az sizin kadar iyi polemik yapabilirim ama çevremdeki insanlar obsesif kişilik sahipleriyle internet ortamında bile olsa tartışmaya girme demişlerdi; hele ki bu bir bayansa asla münazaraya bile teşebbüs etme diye de sürekli uyarmışlardı. Ne kadar haklı olduklarını bir kez daha anlamış olmak ne kötü!... Bu yazışmanın uzamaması adına lütfen cevap yazmayın diye rica ettiğim halde takıntılarınızdan kurtulma adına bana cevap yazıyorsunuz.


Haklı olduğunuz bir nokta; sizinle aynı noktada buluşamayacağız, zaten böyle bir zorunlulukta yok...



Hamiş: Yakaladığınız kedileri 40 küsur km öteye bıraktığınızı **** bıraktırttığınızı belirtiyorsunuz, herhalde onca kediyi kucaklamadılar, laf oyunu yapma konusunda uzman olduğunuz belli, gerçekçi olup kedileri hangi yolla onca mesafeyi taşıdığınızı ilk mesajınızda yazsaydınız, böylelikle şimdi çuvallamazdınız!...





Lütfen daha uzamaması adına benim yazımdan alıntı yapıp bana cevap vermeyin; tabii "lütfen" kelimesinin anlamını biliyorsanız! Yok eğer muhakkak cevap vereceğim, altta kalamam diyorsanız( ki öyle yapacağınız muhtemel), kendiniz çalıp kendiniz oynayın!

cetvel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön