View Single Post
Eski 10-05-2010, 00:19   #335
cetine
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 20-06-2009
Şehir: Edirne-İstanbul
Mesajlar: 102
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.fagu03,


Geçenlerde gartengold'a gittim. Bir palet coco-peat alacağım. Sahibi ile tanış olduk artık, çay içiyoruz. Derken biri geldi, coco-peat sordu. Konuşkan bir adammış, anlatmaya başladı. İnternette, meyvelitepe'de gördüm. Ada yapacağım, içine koyacağım diye anlatıyor. Coco-peat olduğunu öğrenince sevindi. Şimdi EM ve leonardit arayacağım, buralarda bulunurmu diye soruyor. Ne diyeceğimi bilemedim

Bilmiyorum, kısmetse kitap da yazarım belki. Basan ve alan olurmu görürüz artık.
Sayın Meyvelitepe,
Gerçekten çok kişiyi bu işe bulaştırdınız Henüz bu işlerin çok başındayım. Bu mükemmel siteden ve sizin gibi değerli katılımcılarından çok faydalanıyorum.

Karşılaştığınız arkadaş gibi Leonardit, EM, Kemik tozu, cocopeat vb ürünlerin kaliteli ve uygun fiyatlı olanlarını nereden temin edebileceğimiz konusunda da bize yardımcı olabilir misiniz? Reklam olacağı gibi bir endişe varsa da en azından sizin veya sizin gibi tecrübeli başka arkadaşlar bu konuda sizlerin hangi firmayı tercih ettiğinizi söyleyerek yardımcı olabilseniz keşke.

Biz yeniler için hem konuları oku anla hem ürünleri araştır, nerden alsam, acaba bu iyisi mi organik mi vs diye düşünmek o kadar zorlayıcı ki. Çevremdekiler artık "yahu bir işlere bulaştın aklını kaçırdın galiba sen ne kadar çok araştırıyorsun" demeye başladılar )

Ben de bir Leonardit ve EM firmasıyla görüştüm sizi çok iyi tanıyorlar

Leonardit konusunda bir arkadaşımız ürünler ve fiyatlarla ilgili çok detaylı bir çalışma yapmış ama aradığım bir iki firma İstanbul dışında ve biz gönderelim diyorlar ama kargo çok tutuyor.

Kemik tozu sadece magicplant de var başka yerde rastlamadım

İz Elementlerin hepsi aynı mıdır? Organik olmaması söz konusu olabilir mi? Bauhausta bir ürün gördüm yapraktan uygulanı diyordu. Bunlar sulaa suyuna veya toprağa da katılabilir mi?

Ben de sebze bahçelerini yapınca köylü kesin dedikoduya başlar klasik

İnşallah başarılı olurum da örnek oluruz köylülerimize.

Kitabınızın ilk müşterisi olacağıma emin olabilirsiniz.

cetine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön