View Single Post
Eski 11-05-2010, 23:04   #340
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,965
Alıntı:
Karşılaştığınız arkadaş gibi Leonardit, EM, Kemik tozu, cocopeat vb ürünlerin kaliteli ve uygun fiyatlı olanlarını nereden temin edebileceğimiz konusunda da bize yardımcı olabilir misiniz? Reklam olacağı gibi bir endişe varsa da en azından sizin veya sizin gibi tecrübeli başka arkadaşlar bu konuda sizlerin hangi firmayı tercih ettiğinizi söyleyerek yardımcı olabilseniz keşke.
Forumun ilgili başlıklarında bu konularda çok çeşitli ve alternatifli tedarik tavsiyeleri var zaten. Oralara baksanız, size yakın, fiyatı uygun olana kendiniz karar verseniz daha iyi. EMA konusunda rehberlik EM başlığında sn.Doğasever'den.

Alıntı:
Kemik tozu sadece magicplant de var başka yerde rastlamadım
Ben de başka yerden bulamadım. Yalnız, telefon edin. İnternetteki listede olmayan daha büyük ambalajları var ve ambalaj büyüdükçe fiyatı düşüyor.

İz elementlerin hepsi aynı değil tabii ki. İçerikleri farklı farklı. Ben meg-iron-v isimli granül formdaki ürünü kullanıyorum. Onu da sadece yeni tesis ettiğim sebze adası toprağına 2-3 avuç kadar ve bir defaya mahsus. Çokça coco-peat kullanıyorum. Coco-peat, organik, hava ve su tutan bir dolgu maddesi olmasının yanısıra hiç bir makro, mikro element içermez. Bu eksikliği bir kez tamamlamak kafi oluyor.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön