View Single Post
Eski 06-04-2011, 17:36   #929
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,327
Ustayı aradım 2 gündür kaytardı gene bahçeyi tamamlayacağım diye, ama işlerini bitirmiş ve sabahtan başlamış çakmaya tahtaları. Yarım salonu da tamamlamış. Bir paket rabıta arttı bile dedi, iyi haber tabii.
Malzemeyi yaklaşık alıyorsunuz ve genellikle de eksik kalıyor ama satanın hesabı yerindeymiş ki denk geldi bu defa. Tavanın beton dökümünde 7-8 araba (4 tonluk orta boy taşıt ile) karışık beton malzemesi yeter dendi. Ulaşım ve yer sorunu çok sıkıntılı olduğundan bir gün önceden 8 arabayı döktürmüştüm komşu bahçeye. Ertesi gün malzeme elle karılmaya başladı daha en az 5 kamyon isterim acilen hemde deyince usta domates gibi olmuşum bir anda.. Neyseki malzemeci alışık herhalde bu gibi durumlara, telefonum üzerine abi sen üzülme ben halledeceğim dedi ve beton yarım kalmadı. Yazın tam ortasıydı, köyün suyu kesildi, kesilecek dediler çöktüm kaldım karılan betonun yanına....

Şükür bu günlere geldik sağ salim....Şimdi içerilerde derz tamirleri var usta onları yaparım iki günde, c.tesi senle süpürgelikleri çakalım, haftaya bahçeye çıkarım artık dedi. Evin önünü ve binanın yanındaki betonlu kısmı kayrak ile kaplayacağız, otoparkın çitleri takılacak, yolda tamiratlar var başka da ustanın işi kalmayacak inşaatta.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön