View Single Post
Eski 15-05-2011, 23:32   #966
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,327
Dün usta eve girişin yanındaki otomobili koyduğum platformun çitlerini tamir etmekte idi gittiğimde. İnşaatın tüm malzemesini buradan bahçeye döktürttüğümüzden oradaki çitler sökülmüştü. Bahçedeki ekipmanının hemen tamamını götürmüş. Yolu güzelce betonlamış, bahçeyede aşağıda fotoğrafladığım zeytini dikmiş.

Tüm kepenkler tekrar boyandı. Evin iç duvarlarını önce iyice süpürdük sonra tozumayı bitirmek için şeffaf su bazlı bir malzeme sürdük tüm iç cepheye, arkadan da taban tahtalarına koruyucu sürüldü.

Bu gün tekrar gittik köye. Önce usta ile hesabı kestim, helalleştik. Karşılıklı memnuniyet ile böyle uzun bir işin neticelendirilmesi mutluluk veriyor. Evin önüne iki parça branda yaptırmıştım onun bir tanesini gerdik. Güneş çok yakıcıydı, gölgesiz oturmak mümkün değil. Hanımında yardımı ile sağı solu toparlamaya çalıştık ama çok yayıntı var daha 2 hafta sadece temizlikle uğraşacağız sanırım.
Ev tabanı tam kurumadığından kısa bir süre girdik mutfak tezgahı için ölçü aldık, ilk planda yapmamız gereken mutfak bölümünü ve banyoyu tamamlamak zaten sonra yapılacak şey eşyaları getirmek olacak ve yaşam başlamış olacak.

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen hosseda : 29-04-2012 saat 07:47
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön