View Single Post
Eski 25-06-2011, 15:24   #175
Faruk
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-12-2008
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 1,653
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01 Mesajı Göster
Hasta menekşelerin kaynağı genelde aynı yer çıkınca , insanlar kişiye karşı alınmış bir tavır gibi düşünüp anlaşılmaz bir şekilde savunmaya geçiyorlar.
Sayın makı01 size soruyorum alıntıladığım mesajınızı açıklar mısınız? Biz kimi müdafaa ediyor muşuz, kimi anlaşılmaz bir şekilde savunuyor muşuz?

Yukarıda yazmış olduğum mesajlarımın hiç birinde bir kişiyi savunma çabası içerisine girdiğimi gördünüz mü? Kişiden bahsetmek ayrı onu körü körüne savunmak ayrı olaylardır. İki arasında büyük bir fark vardır.

Lütfen olayı çarpıtmayın. Çarpıtma çabası içerisine girmeyin. Mesajlarınızda üstü kapalı cümlelerle kişi savunma gibi mesajlarla belli bir grubu zan altında bırakmayın. Saldırmak yerine olana odaklanın. Ne güzel sorununuza yeğeniz aracılığı ile teşhiş koydurmuşsunuz. Sorununuza odaklanın.

Burada benim ya da buraya mesaj yazan değerli forumdaşlarla beraber amacımız bir nebze dahi olsa yaşanmışlıklarımızı dile getirip yön göstermek. Tabii ki menekşe türlerine ulaşmaya dar bir çerçevede bakarak bugünlere geldik. Kimse istemez bunca para verdiği emeğini kaybetmeyi.

Faruk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön