View Single Post
Eski 19-02-2012, 22:28   #19
miyawy
Ağaç Dostu
 
miyawy's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 105
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
UBYİ ye hoşgeldiniz Sn. miyawy lerin bahçesi.

Bahçeniz hayırlı olsun. Güle güle yetiştirin ve sağlıklıca tüketin. Keyif alacağınız bir uğraşınız olmasına çok sevindik. Sizi tanıdığımıza da çok memnun kaldık.

Ben UBYİ' nin daha doğrusu Ağaçlar. Net' in hava muhalefetini biraz karıştıran biriyim. Daha doğrusu benimle iyi geçinmek zorundasınız.

Miyawy lerin bahçesi güzel isimmiş, bu miyavy yabancı dil de biliyor olamalı; bu bir...

İkicisi bu yaptığınız çaba, apartmandan daha doğrusu şehirden kaçış olmamalı. Çünkü kaçarken hep arkamıza bakarsnız. Bu insanın kalbini dinlemesi ve yüreğinin peşinden gitmesi şeklinde açıklanabilir. (belki)

'Çay içecek vakit bulursanız ne mutlu size' sözü insanın iyi bitkin halinde söylenendir. O zaman bir bardak çayın keyfine doyulmaz.

Bahçenizin yanından dere akıyor; dereyi görüp paçaları sıvamışsınız ama fazla güvenmeyin dereye derim, yağmur suyundandır, mayıs sonu gibi değirmeni döndürmek için taşıma suyu bulamayabilirsiniz. Eğer kuyunuz yok ise...

Şimdi size yerli tohumlardan yetişen lezzetli sebzeler ve güzelim çiçeklerde lazımdır. Hani kendim ektim, kendim biçtim, kendim yedim ve eşe dosta verdim; belki birazıyla masrafımı çıkardım çeşitlerinden..

Bunun için Tohum Takas Bankasının sorumlusunu _ o kendini müdür sanıyor_ bulmak zorundasınız.

Hayallerinizi önünüze, eşinizi de yanınıza aldığınıza göre başarı kaçınılmazdır.
Sanki bana bir ''Uzaylı/Dünya''lı ikilisi daha gördüm _ geliyor_ gibi geldi.

Sevgiler, saygılar size... Her zaman yadıma hazırız _ kazma, kürek derseniz_ kıvırma hakkımız saklıdır_ akıl vermek gibi...

Kolaylıklar dileriz.

teşekkür ederim Sayın Halil Bey,

Bu siteye üye olduktan sonra espirili ve düşündürücü yorumlarınızı okurken az çok hakkınızda bilgi sahibi oldum.

şehirden kaçış fikri sadece kişisel düşüncem. Üretmekten çok tüketenler sınıfındayız. Bu alışkanlığımızdan kurtulmamız gerektiğini, bir şeyler üretme ve paylaşma yapabileceğimize olanak tanıyabilecek, kısaca hayatımızı (umarım olumlu yönde) değiştirebileceğimiz yer olarak demek istedim.

Tohumlara tabii ki ihtiyacımız olucak ama sanırım orada önce aletlerimizi, malzemelerimizi koruyabileceğimiz ufak bir barınak yaptırmamız, gerekiyorsa artezyen kuyu açtırmamız ve en önemlisi orada kalıcak yer temin etmemiz gerekiyor.

Her fikre ve önerilere açığız, samimi yorumlarınız için teşekkür ederim.

''Üyelerin Bahçeleri'' bölümüne giriş yapamamıştım.UBYİ bugün ayrıntılarıyla okumaya çalıştım. Umarım doğru sayfadayımdır.

Saygılarımla


Düzenleyen miyawy : 20-02-2012 saat 08:28
miyawy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön