View Single Post
Eski 19-06-2012, 15:50   #14
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Nerede toplantı düzenlesem başka yerde olmasını isteyen arkadaşların eleştirileriyle karşılaşıyorum. Urla'da toplantıyı merkezi yerde osla diye eleştirenler vardı , Ama Fuardan daha neresi merkezi olabilirdi, hiçbiri gelmedi toplantılara. En son fuarda buradan başka yer yok mu,diyen arkadaşların eleştirileri vardı. Eminim fidanlıkta toplansak ne iyi olurdu diyen bu arkadaşları toplantıda göremeyeceğiz.
Bu arada yer ticari ama bizden bir ücret talep edilmiyor. Buna karşılık Konak belediyesi Salonuna 150 lira istemişti geçen sene.

Cumartesi toplantı diyorum pazar olsa gelirdik deniyor, pazar toplantısına bunu diyenlerin hiçbiri gelmiyor. Daha önceki yıllarda merkezi yerde toplantı olsun dendiği için şehrin içinde düzenlediğim toplantılara da katılım olmamıştı.

Ulaşmak çok kolay öyle gidilemeyecek bir mesafe de değil. Önünden dolmuş geçiyor.
Aracı olmayanları da arkadaşlar anlaşıp yoldan alabilliyorlar.

Hiç kimse hiçbir toplantı yerini kimseye beğendiremedim zaten, bu kış artık bu konu beni yorduğu için eğitim toplantılarına yer ayarlamayı da düşünmüyorum bu nedenle. Epey koşturmam gerekiyor onbeş kişilik katılım oluyor onda da yeri beğenmiyenlerle karşılaşıyorum. Mine hanımla uğraşıp toplantıda sunum yapması için rica ettiğimiz hocalara karşı da mahçup oluyoruz.


Ben bu işi senden iyi yaparım diyen arkadaşlar varsa bundan sonraki toplantıları organize etmelerinde hiçbir sakınca yok.

Bu kadar uğraştıktan vaktimi harcadıktan sonra bu tür konuşmalarla karşılaşmak beni yeterince üzdü sanırım. Hani duyan da bir maddi çıkarım vardı da ondan toplanalım diye bu kadar uğraşıyorum diyecek.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön